• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Luis Fonsi Feat. Rauw Alejandro – Vacío (Премиера Хит)

Порториканскиот пејач Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero или на целиот свет попознат како Luis Fonsi автор на глобалниот хит од 2017-тата “Despacito” ги здружи силите со неговиот сонародник Raúl Alejandro Ocasio Ruiz или раперот Rauw Alejandro и го снимија и објавија синглот со нѕмерата “Vacío“.

© Radio Bravo - Kumanovo