• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lukas Graham – Love Songs (Премиера Хит)

Lukas Graham е данска поп група составена од фронтменот и пејачот Lukas Forchhammer, тапанарот Mark Falgren и басистот Magnus Larsson.Тие во оваа време на пандемијата на коронавирусот од самоизолација ја снимија и објавија својата најнова песна под име Love Songs.

 


© Radio Bravo - Kumanovo