• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Mabel – Bad Behaviour (Премиера Хит)

Британската пејачка Mabel ја запознавме во хитот на Jax Jones – „Ring, Ring”, а потоа во нејзините песни “Don’t Call Me Up” и “Mad Love”. Наш денешен Премиера Хит е нејзиното најново остварување, песната „Bad Behaviour“, песна која е сингл од нејзиниот најнов албум „High Expectations“, кој треба да излезе на 2 август.


© Radio Bravo - Kumanovo