• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mace Feat. Blanco & Salmo – La canzone Nostra (Браво Хит)

La canzone nostra” е најновата песна на италијанскиот DJ и продуцент Simone Benussi попознат како Mace во соработка со раперите Blanco и Maurizio Pisciottu или Salmo. Композицијата е дел од дебитантскиот студиски албум на Mace, OBE како кратенка од Out of Body Experience.

© Radio Bravo - Kumanovo