• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Maisie Peters – Sad Girl Summer (Премиера Хит)

Maisie Hannah Peters е млада англиска пејачка од Brighton, родена во 2000 година, која ја започна нејзината музичка кариера со објавување на првата песна на нејзиниот  YouTube канал во август од 2015-тата година. Својот стил го нарекува ‘Emo Girl Pop’, а оваа седмица го објави својот најнов сингл под име Sad Girl Summer .


© Radio Bravo - Kumanovo