• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Maneskin – Mammamia (Браво Хит)

Италијанците Maneskin ја објавија својата најнова песна под име “Mammamia“, нивниот прв самостоен сингл по победата на Eurovision со нумерата “Zitti E Buoni”.

© Radio Bravo - Kumanovo