• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marco Mengoni – Duemila Volte (Премиера Хит)

Италијанскиот пејач Marco Mengoni, победникот на третата сезона на италијаскиот X Factor и освојувачот на 60-тото издание на легендарниот фестивал Сан Ремо го објави својот двоен студиски албум Atlantico / On Tour. На албумот покрај неговите најпознати песни има и три комплетно нови, едната од нив е Duemila Volte или во превод 2000 пати, наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo