• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mariah Carey Feat. Lauryn Hill – Save The Day (Премиера Хит)

Mariah Carey го објави својот најнов сингл снимен во соработка со Lauryn Hill со наслов ‘Save The Day’. Тоа е нумера која ке биде составен дел од компилацискиот албум The Rarities што треба да се појави на пазарот на 9 октомври оваа година.

© Radio Bravo - Kumanovo