• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marilyn Manson – Don’t Chase The Dead (Премиера Хит)

Marilyn Manson го објави својот втор сингл со песната ‘Don’t Chase The Dead’, составен дел од неговиот најнов студиски албум кој се вика ‘We Are Chaos‘ и излезе на пазарот на 11 септември 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo