• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marina – Man’s World (Премиера Хит)

Man’s World” е композиција напишана, снимена и продуцирана од пејачката од Велс Marina, и е составен дел од нејзиниот претстоен, сеуште без име, 5-ти по ред студиски албум. Песната исто така е продуцирана и од американската музичарка Jennifer Decilveo, која авторката ја вклучи во својот чисто женски тим, а синглот со оваа композиција излезе на 18 ноември 2020 година преку Atlantic Records.

© Radio Bravo - Kumanovo