• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Maroon 5 – Lost (Браво Хит)

Американската pop rock група од Лос Анѓелес, Maroon 5 со објавувањето на својот најнов албум Jordi го објави и 4-тиот официјален сингл од него насловен  “Lost“. Албумот е 7-мото студиско дело на групата и излезе преку издавачките куќи 222, Interscope и Polydor Records. 

© Radio Bravo - Kumanovo