• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marshmello Feat. Demi Lovato – OK Not To Be OK (Браво Хит)

Marshmello и Demi Lovato ја снимија песната ‘OK Not To Be OK’ и го одбраа датумот 10 септември за објавување за да се совпадне со Светскиот ден на превенција на самоубиствата – World Suicide Prevention Day. Синглот беше објавен во партнерство со непрофитната организација Hope For The Day, чија основна цел е да се спречи стигмата околу менталното здравје и ги мотивира уметниците да поттикнат разговор околу оваа тема.

© Radio Bravo - Kumanovo