• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Milky Chance Feat. Jack Johnson – Don’t Let Me Down (Браво Хит)

Германската група Milky Chance остварија соработка со американскиот пејач, текстописец, мулти-инструменталист, продуцент и актер Jack Johnson на 1 мај ја објавија песната ‘Don’t Let Me Down’, Браво Хит No.1 песна на Радио Браво за оваа седмица.


© Radio Bravo - Kumanovo