• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marshmello & Halsey – Be Kind (Премиера Хит)

Поп ѕвездата Ashley Nicolette Frangipane или Halsey и DJ-от и продуцентот Christopher Comstock попознат како Marshmello остварија соработка и како продукт од нивната заедничка работа го објавија најновиот сингл ‘Be Kind’.


© Radio Bravo - Kumanovo