• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Marshmello – Tongue Tied (Премиера Хит)

Американскиот продуцент и DJ Christopher Comstock или Marshmello го објави својот најнов сингл Tongue Tied заедно со неговите колеги Dominic Richard Harrison или Yungblud и Matthew Tyler Musto или Blackbear. Песната е уште една соработка во низа на Marshmello, по претходните со Bastille, Anne-Marie, Selena Gomez и Khalid.


© Radio Bravo - Kumanovo