• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Martin Garrix feat. JRM – These Are The Times (Премиера Хит)

Премиера Хит за овој последен јулски викенд е нумерата “These Are The Times”, плод на соработката помеѓу холандскиот DJ Martijn Gerard Garritsen или на сцената попознат како Martin Garrix и JRM. “These Are The Times” беше најавена на неговиот настап во Ushuaia Ibiza, излезе на 18 јули 2019 година и е дефинитивно композиција која ке се врти оваа лето по сите дискотеки низ светот.


© Radio Bravo - Kumanovo