• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Meduza Feat. Dermot Kennedy – Paradise (Браво Хит)

Италијанското продуцентско трио Meduza составено од музичарите Luca de Gregorio, Mattia Vitale и Simone Giani остварија соработка со ирскиот пејач и текстописец Dermot Kennedy и ја снимија и објавија нумерата Paradise, наш Браво Хит за оваа седмица.

© Radio Bravo - Kumanovo