• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

MeduZa Feat. Hozier – Tell It To My Heart (Премеира Хит)

Италијанското продуцентско трио MeduZa составено од: Luca de Gregorio, Mattia Vitale и Simone Giani оствари соработка со ирскиот пејач и текстописец Andrew John Hozier-Byrne на сцената попознат како Hozier и заеднички ја снимија и испродуцираа нумерата “Tell It To My Heart”.

© Radio Bravo - Kumanovo