• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Meghan Trainor ft. Niecy Nash – I Wanna Thank Me (Браво Хит)

I Wanna Thank Me” е песна на пејачката, текстописецот и телевизиската личност Meghan Trainor. Композицијата ќе биде дел од нејзиниот најнов студиски албум, а е испеана заедно со нејзината колешка, ТВ водителката и актерка Carol Denise Betts или на сцената позната како Niecy Nash.

© Radio Bravo - Kumanovo