• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Miley Cyrus – Slide Away (Премиера Хит)

Наш денешен Премиера Хит е „Slide Away“,  песна на американската пејачка Miley Cyrus. Беше објавена како сингл на 16 август 2019 година, од страна на RCA Records, а е напишано од страна на  Cyrus заедно со Alma, Andrew Wyatt and Mike Will Made It. Последните двајца ја продуцираа песната. Стиховите на песната говорат за влошување на врската и се споредуваат со вистината за разделбата на Cyrus од сопругот Liam Hemsworth.


© Radio Bravo - Kumanovo