• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Milky Chance Feat. Jack Johnson – Don’t Let Me Down (Премиера Хит)

Германската група Milky Chance остварија соработка со американскиот пејач, текстописец, мулти-инструменталист, продуцент и актер Jack Johnson на 1 мај ја објавија песната ‘Don’t Let Me Down’. Композицијата е проследена со интересен анимиран видео спот и е наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo