• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

MØ – Brad Pitt (Премиера Хит)

Данската пејачка Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen или самого претстави својот најнов сингл под име “Brad Pitt” објавувајќи на социјалните мрежи видео клип со текстот од песната. Оваа нумера е уште една најавна песна од нејзиниот долго очекуван и најавуван албум Motordrome кој иако беше најавуван дека ќе излезе во оваа 2021 година, сепак изгледа дека ќе ја види светлозта на денот во 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo