• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Mod Sun Feat. Avril Lavigne – Flames (Премиера Хит)

“Flames” е песна на американскиот пејач Mod Sun и неговата канадска колешка Avril Lavigne. Нумерата е објавена преку издавачката куќа Big Noise на 8 јануари 2021 година и е третиот сингл од предстојниот 4-ти албум на od Mod Sun, а е напишана од него, Lavigne и John Feldmann, кој е и продуцент.

© Radio Bravo - Kumanovo