• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Nasty Cherry – Shoulda Known Better (Премиера Хит)

Женската четиричлена група од Лос Анѓелес, Nasty Cherry, формирана од страна на Charli XCX во 2018-тата и активна од 2019 година го издаде својот прв сингл во 2020 година под име Shoulda Known Better. Токму оваа нумера е нашиот Премиера Хит за овој прв мајски викенд.


© Radio Bravo - Kumanovo