• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Neil Young – Try (Премиера Хит)

Neil Percival Young или само Neil Young  е музичар кој е активен 60-тите години од минатиот век. Тој го има снимено албумот Homegrown во периодот помеѓу 1974–75 но досега го нема објавено, и токму тој албум требаше да излезе оваа година, најпрвин на 18 април, но поради познатите причини со пандемијата тоа е одложено за 19 јуни. Оваа седмица се појави првиот најавен сингл со песната Try.


© Radio Bravo - Kumanovo