• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Neil Young – Vacancy (Премиера Хит)

Стариот рокер Neil Young го објави најновиот сингл со песната Vacancy, која се најде на втората страна на неговиот најнов албум Homegrown, кој пак излезе на пазарот на 19 јуни 2020 година. Албумот е исполнет со стари снимки кои се реализирани во периодот од јуни 1974-тата до јануари 1975 година и досега не беа ставени на некој негов носач на звук


© Radio Bravo - Kumanovo