• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Next Time – Jovka Kumanovka (Браво Хит)

По повод 500 години град Куманово, дуото Next Time ни ја подари преработката на старата македонска песна Прошетала се Јовка Кумановка. Песната беше официјално претставена на 11 октомври 2019 година во центарот за култура Трајко Прокопиев и оваа седмица е наш денешен Браво Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo