• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Niall Horan – Nice To Meet Ya (Премиера Хит)

26 годишниот ирски пејач Niall James Horan или само Niall Horan, инаку бивш член на англискиот бенд One Direction го издаде најновиот најавен сингл за својот втор по ред студиски албум, песната се вика Nice To Meet Ya и е наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo