• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Niall Horan – No Judgement (Премиера Хит)

Поранешниот пејач на One Direction, Niall Horan го објави својот сингл со песната No Judgement. Оваа нумера, заедно со претходно објавените “Nice to Meet Ya” и “Put a Little Love on Me” е всушност најава за најновиот албум на Horan, кој треба да излезе на 13 март 2020 година и ке се вика Heartbreak Weather.


© Radio Bravo - Kumanovo