• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Niall Horan – Put a Little Love On Me (Премиера Хит)

Оваа седмица како Премиера Хит имаме уште една песна на бивш член на One Direction, овој пат тоа е ирецот Niall Horan и неговиот најнов, втор најавен сингл за претстојниот втор соло студиски албум со песната Put a Little Love On Me.


© Radio Bravo - Kumanovo