• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

No Rome – Talk Nice (Премера Хит)

Guendoline Rome Viray Gomez, на музилката сцена познат како No Rome е музичар од Лондон со филипинско потекло. Работи од 2013-тата година и досега има објавено 8 сингла, меѓу кои е и соработката со The 1975 од 2018-тата, нумерата “Narcissist”. Нашиот денешен Премиера хит е 9-тиот официјален сингл, композицијата Talk Nice.


© Radio Bravo - Kumanovo