• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Nothing But Thieves – Is Everybody Going Crazy (Премиера Хит)

“Is Everybody Going Crazy?” е првиот сингл на англиската алтернативна група Nothing But Thieves по објавувањето на нивниот EP од 2018 наречен What Did You Think When You Made Me This Way. Групата на музичката јавност и стана позната најпрвин со нивниот студиски албум од 2017-тата Broken Machine.


© Radio Bravo - Kumanovo