• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Omar Apollo – Less of You (Премиера Хит)

Less of You” е најновата песна на американскиот пејач Omar Apollo. Композицијата ќе е најде на неговиот втор по ред студиски албум God Said No, кој пак треба да биде објавен на 28 јуни 2024 година преку Warner Records.

© Radio Bravo - Kumanovo