• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

OneRepublic – Someday (Премиера Хит)

Someday” е 6-тиот официјален сингл од 5-тиот студиски албум Human на американската pop rock група OneRepublic. Неговото излегување се поклопи со излегувањето на албумот кој пак е издаден преку издавачките куќи Mosley Music Group и Interscope Records на 27 август 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo