• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Ozzy Osbourne Feat. Elton John – Ordinary Man (Браво Хит)

“Ordinary Man” е третиот официјален сингл на Ozzy Osbourne од неговиот 12-ти самостоен студиски албум. Песната е рок балада која зборува за животот на оваа рок ѕвезда и во неа му се придружува со својот вокал и англискиот пејач и композитор сер Elton John.


© Radio Bravo - Kumanovo