• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Parker McCollum – To Be Loved By You (Премиера Хит)

Parker McCollum е американски пејач и автор што ги преферира americana и country музичкиот стил. Тој живее и работи во градот Austin во сојузната држава Texas и првиот студиски албум го издал во 2013 година, засега последниот пак излезе во 2017-тата, а се подготвува и за новиот со снимање и објавување на нови материјали. Неговата нова нумера која го најавува продолжетокот на неговата музичка кариера е најновиот сингл To Be Loved By You, наш денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo