• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Passenger – The Way That I Love You (Браво Хит)

Michael David Rosenberg на мзуичката сцена попознат под уметничкото име Passenger,е англиски пејач и текстописец од претходно фронтмен на групата Passenger, Rosenberg по распаѓањето на бендот го задржува името и успешно ја продолжува својата соло кариера. Најновиот сингл му е The Way That I Love You , песна од неговиот претстоен 10-ти самостоен студиски албум кој треба да излезе на пазарот на 3 мај 2020 година под името Sometimes It’s Something, Sometimes It’s Nothing at All.


© Radio Bravo - Kumanovo