• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pentatonix – Coffee In Bed (Премиера Хит)

Pentatonix (или скратено PTX) е американска a cappella група од Arlington, Texas составена од пејачите Scott Hoying, Mitch Grassi, Kirstin Maldonado, Kevin Olusola и Matt Sallee. Формирани се во 2011 година, досега имаат добиено 3 Grammy Awards, имаат објавено 8 студиски албуми од кои најновиот се вика The Lucky Ones. Токму од него наш Премиера Хит за овој викенд е песната “Coffee In Bed“.

© Radio Bravo - Kumanovo