• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pete Tong Feat. HER-O & Jules Buckley & Zara Larsson – With Every Heartbeat (Премиера Хит)

Англискиот диџеј што работи во BBC Radio 1, Pete Tong на својот албум Chilled Classics ја стави и нумерата With Every Heartbeat, обработка на истоимената песна од 2007 година на шведскиот продуцент  Kleerup и неговата сонародничка пејачката Robyn. Композицијата е изведена заедно со The Heritage Orchestra или HER-O предводен од  Jules Buckley, а гласот е на уште една швеѓанка,  Zara Larsson.


© Radio Bravo - Kumanovo