• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Pharrell Williams – Double Life (Премиера Хит)

Double Life” е нумера напишана, продуцирана и изведена од американскиот музича Pharrell Williams. Најпрвин беше пуштена преку YouTube каналот на Pharrell на 8 мај 2024 година , а потоа на 14 јуни беше објавена како официјален прв сингл од soundtrack албумот за филмот Despicable Me 4.

© Radio Bravo - Kumanovo