• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pink Noisy Feat. Luigi Catalano – Donna Carmen – Годишен ТОП 50 на Радио Браво за 2020

Годишен ТОП 50 на Радио Браво за 2020 е песната Donna Carmen на композиторот Pink Noisy и италијанскиот пејач Luigi Catalano и ја снимија оваа нумера користејки делови од операта Кармен. Оваа песна е и насловната нумера од истоимениот албум на Pink Noisy и беше Браво Хит во периодот помеѓу 11 и 17 октомври 2020 година. СРЕЌНА НОВА 2021 ГОДИНА!!!

© Radio Bravo - Kumanovo