• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pink Noisy Feat. Luigi Catalano – Donna Carmen (Премиера Хит)

Композиторот Pink Noisy оствари соработка со италијанскиот пејач Luigi Catalano и ја снимија нумерата под име Donna Carmen, користејки делови од операта Кармен. Оваа песна е и насловната нумера од истоимениот албум на Pink Noisy.

© Radio Bravo - Kumanovo