• Radio Bravo

  • Bravo Smooth Jazz

Pnau Feat. Bebe Rexha & Ozuna – Stars (Премиера Хит)

Австралиското електронско трио Pnau продолжува со интернационалниот успех со соработки со познати музичари. Овој пат тоа е песната “Stars” снимена во соработка со Bleta Rexha или Bebe Rexha и порториканскиот пејач Juan Carlos Ozuna Rosado познат како Ozuna.

© Radio Bravo - Kumanovo