• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Polo G – Bad Man (Smooth Criminal) (Браво Хит)

Американскиот рапер Taurus Tremani Bartlett професионално познат како Polo G објави нова песна и видео со наслов “Bad Man (Smooth Criminal)”. Нумерата е заснована на музиката на големиот хит од 1988 година на покојниот Michael Jackson, а текстот е во добро познатиот гангстерски стил на американските рапери.

© Radio Bravo - Kumanovo