• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Pale Waves – New Years Eve (Премиера Хит)

Од дебитантското EP на англискиот Indie Pop band Pale Waves, денешен избор на Радио Браво е токму наслиовната песна, “New Years Eve“. Овој мини музички материјал на Pale Waves ќе содржи три песни и ќе биде објавен на 18-ти јануари. Досега беа објавени две песни, “My Obsession” и “New Years Eve”, а причина за избор на “New Years Eve” секако дека се претстојните празници кои не очекуваат за веќе помалку од две седмици.


© Radio Bravo - Kumanovo