• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Beyoncé – Before I Let Go (Cover) Премиера Хит

Homecoming: The Live Album или оригинално HΘMΣCΘMING: THE LIVE ALBUM) е 5-от албум во живо на Beyoncé, објавен оваа недела, а снимен точно пред една година на  Coachella фестивалот за уметност и музика во California. На албумот се наоѓаат две бонус песни, каверот на песната на Maze, “Before I Let Go” и “I Been On”. Првата, односно “Before I Let Go” која се појави и како сингл на денот на објавувањето на албумот кој трае 120 минути е денешниот Премиера Хит на Радио Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo