• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

X Ambassadors – Boom (Премиера Хит)

По “Joyful” и “Don’t Stay”, кои излегоа минатат година и требаше да го најават излегувањето на второто студиско остварување (деби албумот VHS е од 2015-та година) на американските рокери X Ambassadors (или кратко XA), денови излезе уште еден сингл, песната “Boom“. Слушателите на Радио Браво ќе ја слушаат денес, на почетокот на секој непарен час како Премиера Хит, додека истовремено, гледачите на ABC имаат можност да ја слушаат за време на натпреварите од кошаркарската NBA лига.


© Radio Bravo - Kumanovo