• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Alexandra Burke – Shadow (Премиера Хит)

Alexandra Burke го издаде својот најнов сингл, насловен “Shadow”. Пејачката и актерката премиерно, песната ја претстави во емисијата на Graham Norton на BBC Radio 2. “Сенката основа на песната и се надевам дека повеќето луѓе можат да се поистоветат со неа. Се работи за излегување од животот на некој што го сакаш, но продолжуваш да го следишш бидејќи едноставно си вљубен и приврзан со него”, изјави Alexandra Burke при промоцијата на “Shadow”.


© Radio Bravo - Kumanovo