• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

The Chemical Brothers – Got To Keep On (Премиера Хит)

Од најновиот албум на дуетот The Chemical Brothers, No Geography кој што веќе во репризни термини го слушаме на Радио Браво во емисијата Album Of The Week, овој викенд, како плус понуда од албумот, на 88,5 Mhz, на почетокот на секој непарен час ја слушаме “Got To Keep On”, третиот најавен сингл од No Geography и дефинитивно најсилната песна на целиот албум.

© Radio Bravo - Kumanovo