• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Mylène Farmer – Sentimentale (Премиера Хит)

Sentimentale” (Сентиментална) е песна од 11-от студиски албум на француската пејачка Mylène Farmer кој го носи насловот Désobéissance (Непослушна). Песната е трет сингл од албумот и на француската Top Singles Téléchargés (листа формирана од Националната унија за фонографско издаваштво, инаку асоцијација за заштита на француски фонографски записи, а формирана во далечната 1922 година) стартуваше од 19-та позиција. Значи денешен избор за Премиера Хит на радио Браво е од француската музичка сцена, шансоната “Sentimentale”.


 

© Radio Bravo - Kumanovo